Mijn A&S  Contact

Ons kantoor


14639840 s

In 2003 is Alex van Engelshoven als zelfstandig financieel adviseur begonnen om financieel advies in een breder maar met name onafhankelijker perspectief aan relaties te kunnen bieden. 

Persoonlijk

Dit jaar bestaat ons kantoor 21 jaar. Wij zijn een klein kantoor en stellen persoonlijke aandacht voorop. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van een product. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en geven u op die manier inzicht in alle risico's. Voor alle zaken heeft u één adviseur. Deze kunt u rechtstreeks benaderen. Hierdoor spreekt u altijd de persoon die uw specificieke situatie kent.

Duidelijk

Wij vinden belangrijk dat alle zaken die wij met u bespreken helder zijn. Moeilijke termen gebruiken wij niet. In begrijpelijke taal leggen wij de producten aan u uit, zodat u ook de beslissingen neemt waar u 100% achter staat.

Vakkundig

Door openheid van zaken te geven bouwen wij een duurzame relatie met u op. Onze ambitie is niet om een groot kantoor te worden. Wij geloven meer in een kleinschalig en vast klantenbestand, waar klanten zich thuis voelen. Geen lange wachttijden aan de telefoon, maar direct een helder antwoord. Met integriteit en actuele vakkennis laten wij onze meerwaarde zien. 

Transparant

Alles over hoe wij werken, met wie wij werken en hoe wij beloond worden kunt u nalezen in onze dienstenwijzer.