Mijn A&S  Contact

Hypotheken

18959899 sEen hypotheek met voldoende leefruimte

De huizenmarkt ziet er tegenwoordig heel anders uit dan een paar jaar geleden. Datzelfde geldt voor de hypotheekmarkt. Wat is op dit moment de slimste keus? Iedereen in uw omgeving heeft er wel een mening over. Maar hoe vindt u een hypotheek waar ú zich goed bij voelt? 

Hypotheekadviseur

Bij A&S Financieel Advies staan bekwame Hypotheekadviseurs voor u klaar om de meest passende hypotheek samen te stellen. Dat is niet per definitie de hypotheek met het hoogste leenbedrag en de laagste rente. Het is de hypotheek die u voldoende ruimte overlaat om te genieten. Van uw huis en van andere leuke dingen. Nu en in de toekomst. 

De juiste keuze

Aan de hand van uw financiële situatie en de zekerheid die u wenst, bekijken wij welke hypotheekvorm het beste past. Pas daarna gaan wij onderzoeken welke hypotheekverstrekker het meest aansluit bij uw wensenpakket. Daarnaast brengen wij met een financieel advies in kaart wat er in uw situatie gebeurd bij overlijden | arbeidsongeschiktheid | werkloosheid | pensioen. Zo weet u in alle deze scenario's waar u aan toe bent. 

Begin uw zoektocht met een hypotheekadvies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw financiële mogelijkheden, óók wanneer u pas net op 'huizenjacht' bent. Juist dan, want zo weet u precies wat haalbaar is.