Persoonlijk
Persoonlijk
Duidelijk
Duidelijk
Vakkundig
Vakkundig

Ons kantoor 

14639840 s

In 2003 is Alex van Engelshoven als zelfstandig financieel adviseur begonnen om financieel advies in een breder maar met name onafhankelijker perspectief aan relaties te kunnen aanbieden.

Persoonlijk

Dit jaar bestaat ons kantoor 18 jaar. Wij zijn een klein kantoor en stellen persoonlijke aandacht voorop. 

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van een product. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en geven u op die manier inzicht in alle risico's. Voor alle ...
 

Lees meer

 

Laagste Hypotheekrentes 

meisje-renteIn dit overzicht tonen wij u de laagste actuele hypotheekrentes. Wij zijn geheel onafhankelijk en niet verbonden aan enige hypotheekverstrekker, bank of andere financiële instelling. Daarmee bieden wij u onafhankelijk advies met de best passende hypotheekrente aan.

Rente   1 jaar:    vanaf 0,70%

Rente 10 jaar:    vanaf 0,88%

Rente 30 jaar:    vanaf 1,47%

 *aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 
 

Lees meer

Afspraak bij u thuis 

14684162 sWij nemen uitgebreid de tijd voor u. Thuis heeft u alle gegevens binnen handbereik, waarmee wij ook een juist en volledig beeld krijgen van uw persoonlijke situatie. 

Heeft u behoefte aan duidelijkheid? In een persoonlijk gesprek brengen wij uw situatie in kaart. U bepaalt vervolgens met uw persoonlijke wensen van welke dienstverlening u gebruik maakt. 

Met deze informatie hebben wij een compleet beeld over uw financiële wensen en kunnen wij een passend advies geven.